Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit? Ai nevoie de job bun? De un cont plinuț în banca? De o vila cu piscina? De mațini luxuoase? De vacanțe exotice? Hei, keep calm astea îmi suna și mie bine. Insa nu, nu despre asta e vorba azi.

Acum cateva zile.. împreuna cu prietenul meu am ales să fim fericiți cu 200 de lei în buzunar (dar și aia erau aproape toți pentru motorina 🙂 ). Am ales să nu stam să pierdem vremea asta faina de început de septembrie pe acasa și deși nu aveam pregatit nimic, ne-am trezit și am pornit la drum. Unde? Nu știam drumul, aveam mai multe locuri în gand. Voiam munte. Rarau? Ceahlau? sau munții Rodnei? Și am ales ultima varianta, stațiunea turistica Borșa, județul Maramureș.

Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

Hm, și de ce am fost așa fericiți? Pentru ca am petrecut 12 ore împreuna, ținandu-ne de mana, pentru simplu fapt ca am cantat melodii de la Subcarpași în mațina, el cu vocea lui, iar eu sufland într-o sticla :)), pentru ca ț ras mult, pentru ca am dat muzica și mai tare ca să nu simțim îdrumul plin de gropi din munții Rodnei, pentru ca ne-a furat privirile peisajul minunat, pentru ca am facut multe popasuri pana la Borșa, pentru ca salațica beof ne-a fost singura mancarica toata ziua (și avea gust mai bun acolo în munți), pentru ca am povestit și am avut curaj să visam la zile mult mai frumoase.

Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

Fericirea vine din lucrurile marunte. E atat de simplu. Ce bine ar fi daca am putea trai doar în prezent. Sa nu ne mai facem griji și ganduri negative pentru ceea ce va urma.

Noi am trait clipa acolo în Maramureș, așa puțin cat a fost. Și ne-am bucurat de plimbare. Cat despre Cascada Cailor…trebuie să va spun ca nu degeaba se spune ca este una dintre cele mai frumoase din Romania. E minunata și e tare ușor de ajuns la ea pentru ca mai bine de jumatate din traseu îl poți parcurge cu telescaunul. Apoi dai de un drum prin padure cam de 30 minute. Dar se merita, s-ar merita chiar să urci tot pe jos. 🙂

Acum… te mai întreb o data. Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

2 gânduri despre „Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

 • 17 septembrie 2016 la 12:18 pm
  Legătură permanentă

  Să fii înconjurat de munți, să respiri aer proaspăt și să vezi în jur mult verde este, într-adevăr pură fericire! Plus de asta, excursiile cu mașina sunt preferatele mele!
  Ai scris frumos, pe mine m-ai convins să notez destinația!
  Îți doresc o zi frumoasă-frumoasă! :* :*

  Răspunde
  • 17 septembrie 2016 la 2:50 pm
   Legătură permanentă

   Mă bucur mult. Într-adevăr statiunea Borșa e deosebit de frumoasă.
   Iți mulțumesc pentru aprecieri!
   O zi frumoasă și ție <3 :*:*

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *