Sfârșit de 2017? Deja?! Parca nu-mi vine a crede…

Fiindca ne îndreptam cu pași mari catre 2018, m-am gandit ca ar fi timpul să-mi fac puțin curat printre ganduri. Ca de fiecare dată, în Ajun de an nou încerc să rememorez clipele din anul ce tocmai a trecut…

Bineînțeles anul s-a scurs prea rapid parcă, multe lucruri rămânând doar pe lista de dorințe. Ne lipsește liniștea și farmecul sarbătorilor de altădată, când timpul parcă statea în loc iar zăpada era mai mare decât casa. Dar uite așa… 2018 ne bate-n ușa în seara asta, oricat am vrea noi să oprim timpul.

Am observat că toată lumea se plange de timp. ”Nu am timp” a devenit o vorbă pe care o rostim prea des. E o scuză, un moft. E important să ne facem timp pentru lucrurile care merită cu adevărat. Să ne axam mai mult pe dorințe decât pe activitățile de rutină. Ar trebui să reușim să avem timp pentru oamenii dragi nouă, pentru ceea ce ne face fericiți. Să știm să măsuram timpul astfel încat, la final de an să putem spune: ”Nu-mi doream nimic mai mult de la anul acesta„. Oh… chiar îmi doresc să pot spune asta, să trec în noul an fără regrete!

Uneori mă gândesc că am prea multe visuri, ca îmi doresc eu prea mult… deoarece nu pot să realizez tot ceea ce mi-am propus. Pe de altă parte însă, sunt mulțumită de 2017. Sunt mulțumită de amintirile pe care le-am strâns anul acesta, de oamenii pe care i-am întalnit și de momentele faine prin care am trecut.

Acum dacă stau să pun în balanță totul, îmi dau seama că 2017 a fost un an bunicel din care am avut multe de învățat. Sunt sigura ca e loc de mai bine, însă pentru asta aștept cu nerabdare noul an. Cine știe ce surprize ne mai rezervă și 2018!

În orice caz, sper ca voi îl așteptați la fel ca mine, cu nerabdare și veselie! Toate ca toate, dar anul nou trebuie să ne prinda cu voie buna, mulțumiți și fericiți!

Happy New Year!

PS: Revin cu forțe noi în 2018!

Sfarșit de 2017. Ganduri la final de an
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *