Despre Londra- cel mai drag oraș.

Sincer nu știu de ce iubesc atât de tare orașul acesta… Poate datorită faptului că am avut contact cu el de la o vârstă fragedă sau poate pentru că tatal meu lucrează aici de mai bine de un deceniu. Ca orice copil care părăsește pentru prima dată țara, am rămas plăcut impresionată de tot ce am găsit atunci aici. Pentru mine era atât de fain locul în care locuiește tata încat oricine mă întreba dacă vreau să rămân aici răspundeam cu un DA categoric.

Ei bine, peste ani, am rămas cu același sentiment plăcut. Ori de cate ori mă întorc aici, o fac cu același entuziasm ca prima dată. Deși lucrurile s-au schimbat foarte mult din 2008. Spun asta pentru că toți am observat invazia de români din UK din ultimii ani. Nu vreau să arunc vorbe urâte nimănui, doar că Londra era mult mai frumoasă atunci când erai înconjurat doar de străini. Acum românii sunt peste tot, și nu toți te încurajeaza să îți recunoști naționalitatea cand ești pe stradă.

În fine, ceea ce vreu să subliniez este faptul că încă de prima dată am fost captivată să descopăr Londra. Am fost atrasă de clădiri, de parcuri, de oameni, de nebunia din centrul orașului, de liniștea din cartierele din nord, de multiculturalitatea întalnită aici, de cât de diferit este totul.

Așa că m-am hotărât să încep să scriu despre asta, nu știu de ce, dar am simțit că trebuie să transmit mai departe tot ceea ce văd și trăiesc când sunt aici.

Sper să fi făcut o alegere bună :).

Londra – orașul meu preferat
Etichetat pe:        

2 comentarii la „Londra – orașul meu preferat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *