Unul dintre cele mai îndrăgite locuri din Londra este muzeul de ceară, Madame Tussauds. Pe lângă faptul că aici ai ocazia să îți întâlnești eroii preferați din toate timpurile, vei simți că faci parte din poveste, pentru câteva clipe vei deveni un adevărat star.

Muzeul este deosebit prin faptul că prezintă într-un mod aproape real actori, cântăreți și alte personaje celebre din istorie. Trebuie să recunosc că la început am fost puțin speriată de cât de adevărate păreau personajele. Sincer nu prea îndrăzneam să mă apropii de ele.

Însă, ceea ce face acest loc atât de special, este atmosfera creată de prezența celebrităților precum și muzica sau filmulețele ce te introduc în epoca respectivă. Dacă inițial, muzeul se deschide cu sala actorilor, făcând cunoștință atât cu cei mai actuali eroi din filme, cât și cu cei din trecut, la finalul turului vei realiza că te-ai întâlnit și cu sportivi, oameni de știință, cântăreți sau politiceni britanici.

Ah.. și să nu uit de personajele din desenele animate. Dacă eu m-am bucurat atât de tare de prezența lor, nu știu ce ar face un copil de 6-7 ani. Plus că la finalul turului te poți bucura de o experiență 4D, alături de supereroi, în centrul Londrei. 🙂

Diversitatea de exponente de la Madame Tussauds, face ca muzeul de ceară să fie pe gustul tuturor. Totodată, faptul că ești atât de aproape de celebritățiile preferate te face să guști puțin din viața și succesul lor.

Astfel, vă sfatuiesc să lăsați stresul acasă și să vă dați întâlnire cu cei mai tari oameni din lumea asta!

Madame Tussauds London – muzeul ce nu trebuie ratat
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *