Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit? Ai nevoie de job bun? De un cont plinuț în bancă? De o vilă cu piscină? De mașini luxuoase? De vacanțe exotice? Hei, keep calm astea îmi sună și mie bine. Însă nu, nu despre asta e vorba azi.Acum câteva zile.. împreună cu prietenul meu am ales să fim fericiți cu 200 de lei în buzunar (dar și aia erau aproape toți pentru motorină 🙂 ). Am ales să nu stăm să pierdem vremea asta faină de început de septembrie pe acasă și deși nu aveam pregătit nimic, ne-am trezit și am pornit la drum. Unde? Nu știam destinația, aveam mai multe locuri în gand. Voiam munte. Rarău? Ceahlău? sau munții Rodnei? Și am ales ultima variantă, stațiunea turistică Borșa, județul Maramureș.

Hm, și de ce am fost așa fericiți? Pentru că am petrecut 12 ore împreună, ținându-ne de mână, pentru simplu fapt că am cântat melodii de la Subcarpați în mașină, el cu vocea lui, iar eu suflând într-o sticlă :)), pentru că am râs mult, pentru că am dat muzica și mai tare ca să nu simțim drumul plin de gropi din munții Rodnei, pentru că ne-a furat privirile peisajul minunat, pentru că am făcut multe popasuri până la Borșa, pentru că sălățica beof ne-a fost singura mâncărică toată ziua (și avea gust mai bun acolo în munți), pentru că am povestit și am avut curaj să visăm la zile mult mai frumoase.

Fericirea vine din lucrurile mărunte. E atât de simplu. Ce bine ar fi dacă am putea trăi doar în prezent. Să nu ne mai facem griji și gânduri negative pentru ceea ce va urma.

Noi am trăit clipa acolo în Maramureș, așa puțin cât a fost. Și ne-am bucurat de plimbare. Cât despre Cascada Cailor…trebuie să va spun că nu degeaba se spune că este una dintre cele mai frumoase din România. E minunată și e tare ușor de ajuns la ea pentru că mai bine de jumătate din traseu îl poți parcurge cu telescaunul. Apoi dai de un drum prin pădure cam de 30 de minute. Dar se merită, se merită chiar dacă alegi să urci tot pe jos. 🙂

Acum… te mai întreb încă o dată. Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

2 gânduri despre „Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

 • 17 septembrie 2016 la 12:18 pm
  Legătură permanentă

  Să fii înconjurat de munți, să respiri aer proaspăt și să vezi în jur mult verde este, într-adevăr pură fericire! Plus de asta, excursiile cu mașina sunt preferatele mele!
  Ai scris frumos, pe mine m-ai convins să notez destinația!
  Îți doresc o zi frumoasă-frumoasă! :* :*

  Răspunde
  • 17 septembrie 2016 la 2:50 pm
   Legătură permanentă

   Mă bucur mult. Într-adevăr statiunea Borșa e deosebit de frumoasă.
   Iți mulțumesc pentru aprecieri!
   O zi frumoasă și ție <3 :*:*

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *